Ny gitarrist i Zlips!

Igår kom det pressinfo ifrån Zlips! Läs nedan vad Niklas skriver samt hela pressinformationen. / DansbandssidanVi vill härmed presentera vår nya strängbändare i Zlips då Erik kommer att söka nya utmaningar hos våra kollegor i Blender. Här kommer de första orden till er från Niklas direkt från vår Huvudstad.

Hej! Jag heter Niklas "Nick" Ellerstad! Född, uppvuxen och bosatt i Stockholm. Mitt musikintresse började när jag var sex år och fick min första gitarr av mormor. Har sedan dess utbildat mig på Rytmus musikgymnasium med gitarr som huvudinstrument, samt på Musikmakarna i Örnsköldsvik till låtskrivare och musikproducent. Jag har jobbat i flera år som låtskrivare och har skrivit låtar till flertalet kända artister som Jill Johnson, Anders Fernette, Brolle, Anna Sahlene och flertalet utländska artister. Har släppt två egna skivor under namnet Nick Ellerstad och har även turnerat runt landet i coverband.  Jag tycker om att träna och har spelat innebandy i division 1 i Svenska innebandyligan.  En bra dag börjar med havreringar, mjölk och kaffe. Avslutas med gitarrspel. Nu ser jag fram emot att möta alla er som kommer för att dansa till Zlips!
Vi ses snart!
/Niklas

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter