En kväll med Bob Stevens på Tallparken!

Foto Christian / Dansbandssidan.com Foto Christian / Dansbandssidan.com

Igår den 23/4 besökte jag Tallparken i Vinslöv där Bob Stevens bjöd upp till dans. Jag ankom samtidigt som bandet och hjälpte givetvis med att packa upp samt fixade fika till grabbarna. Under kvällen bjöds det på fin dansmusik samt ett par utav dom nya låtarna på Bob Stevens kommande skiva nu i sommar. Nedan kan ni kolla in lite bilder från kvällen som jag tog, det är bara att klicka på dessa för att få större format. Jag tackar Bob Stevens för en trevlig kväll samt erat tal till mig efter pausen, tack även till Tallparken för god service under kvällen. / Christian


För att lyssna på Bob Stevens nya låt " Ett rum där jag kan bo" klicka här  låten kommer på Bob Stevens kommande skiva nu i sommar.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter