Christoffer lämnar Jenny Saléns!


Man kan läsa på Jenny Saléns Facebooksida att Christoffer väljer att lämna bandet. Läs mer nedanför som han skrev på sidan. / Christian

Hej alla JS-Fans!
Christoffer här! Ville bara meddela er om att i mitten av Maj månad lämnar jag Jenny Saléns efter en kort men fantastiskt rolig tid! Fick förfrågan att efterträda Robin Rignell i Hedins. Har trivts otroligt bra med Jenny och grabbarna den tiden jag varit här men jag kände att min vilja och ork efter lite fler spelningar och närmre pendling till och från buss för min egen del gjorde att jag tog detta beslutet! Tack alla inblandade för en fantastiskt kul och lärorik tid! Önskar Jenny Saléns all lycka med den ljusa framtiden! Hoppas vi ses utmed vägarna även i fortsättningen! Massor utav kramar! /Christoffer

Jenny Saléns har gjort klar med en ny gitarrist som heter Magnus Heiel Ekeborg. Mer information kommer löpande på Jenny Saléns Facebooksida.Dansbandssidan.com önskar Christoffer lycka till i Hedins. / Christian

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter