Dansbandssidan.com tipsar om Janssons Orkester!


Janssons spelar Mogen dansmusik och kommer från Enköping

bakgrund
Bildades 2007 av tre gamla spelkompisar som hde en önskan att använda sina erfarenheter från tidigare dansband för att skapa något eget. Alla i bandet har turnerat/spelat var för sig i andra dansband bl.a Towe Widebergs, Carina Jaarneks, Micke Ahlgrens, Boogie för att nämna några. Med andra ord många års erfarenhet av dansmusik.

Beskrivning
Janssons Orkester spelar mogen dansmusik och har nischat sig geniom att
spela de största "mogen hitsen". Vill man njuta av klassiska dansbandsörhängen i bra danstempo är
Janssons Orkester det bästa alternativet för en bra danskväll.


Besök deras Facebooksida här 

Vi har glädjen att meddela att Towe Widerberg, en av Sveriges absolut bästa dansbandssångare, är tillbaka på dansbandsscenen. Tillsammans med Janssons orkester kommer han framföra svängig mogen dansmusik & givetvis sina egna hits!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter