Linus slutar i Mats Bergmans!

Man kunde precis läsa på Mats Bergmans Facebook sida om följande: Se nedan


Linus slutar i Mats Bergmans
Som en del av er säkert redan hört så kommer Linus att sluta i Mats Bergmans. Linus har under några år utbildat sig till fastighetsmäklare och har nu fått en tjänst i Katrineholm. Sista spelningen med oss blir på Utängens loge den 19 Juli. Vi ser stora möjligheter att skapa ett omtyckt och efterfrågat Mats Bergmans även utan Linus. Så fort vi har något nytt att berätta så återkommer vi. Vi önskar givetvis Linus ett stort lycka till och tackar för flera roliga år tillsammans. Hälsningar Magnus Gullmar Tobbe och Micke


Dansbandssidan.com tackar Linus för den tid som varit och önskar Linus lycka till framöver. / Christian

Foto: Christian Andersson
Foto: Christian Andersson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter