En kväll med Stensons!

Foto: Christian på Dansbandssidan.com Foto: Christian på Dansbandssidan.com

Igår den 6/4 besökte jag Törringelund där Stensons stod för musiken mellan 18.00-22.00. Jag var på plats för att filma grabbarna samt att ta en massa bilder som ni kan se nedan. Det blev en trevlig kväll med god stämning och bra med folk på plats. Stensons hade kört in 4 nya låtar i sin repertoar. Som vanligt fick man ta del av Törringelunds underbart goda mackor under kvällen och därefter drog dansen igång igen, plötsligt såtackade Stenons mig för mitt jobb med Dansbandssidan.com inför alla dansare och delade även ut en present till mig som tack. Sammanfattningen av kvällen kan beskrivas med 3 ord, Härlig stämning, bra musik och helt enkelt en toppen kväll. Tack till Törringelund och tack till grabbarna i Stensons för en fin kväll. / Christian på Dansbandssidan.com

Lyssna på "Liveinspelning" på en av låtarna från kvällen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter