Rytterströms = Nytt dansband!

RYTTERSTRÖMS bildades hösten 2012, först som trio med Hans Rytterström på bas och sång, Håkan Carlsson på dragspel och Janolov Sjöberg på trummor. Efter bara några månader värvades Stefan Ahlin som basist. Hans fick då greppa sin Fendergitarr med glädje. Håkan valde under vintern 2013 att dra sig tillbaka för att koncentrera sig på gammeldans, som ligger närmast hans hjärta. Han kommer framöver att gästspela i RYTTERSTRÖMS när det krävs mycket gammeldans. I Håkans ställe trädde Bengt Andersson in på keyboard.
Vi har satt ihop vår repertoar med tanke på att musiken ska vara dansant. Vi har blandat bugg och foxtrot med en del gammalt.

Hoppas du tycker om melodierna.

Vår publik är ganska blandad måhända med en övervikt på våra jämnåriga, alltså ungdomar födda på 40- och 50-talet.Välkommen att dansa till våra melodier från minnenas allé!


www.rytterströms.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter