Alf firar 20år i Parkhallen/Borås!

Foto: Christian / Danbsandssidan.com Foto: Christian / Danbsandssidan.com

Alf Olofsson firar 20 år i Parkhallen i Borås och detta med dans till Arvingarna och Bhonus den 5/4. Alf är en av många eldsjälar i landet som verkligen bryr sig om dansbanden och att hålla danserna vid liv. Jag är imponerad över Alfs jobb och har träffat Alf ett par gånger med Dansbandssidan.com. Tyvärr kan ja inte medverka den 5/4 på Parkhallen men fler chanser kommer framöver. Önskar Alf och alla som jobbar med Parkhallen i Borås lycka till framöver. / Christian på Dansbandssidan.comDansbandssidan.com säger Grattis till Alf och Parkhallen till 20 års jubileumet.AFFE firar 20 år i parkhallen
5 APRIL  20-01:30
Kassan öppnar 19:30
ENTRÉ 200:- INK.GARD

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter