Fernandoz och Brad Paisley = Sant!

Country fantasterna i Fernandoz, har fått mycket inspiration från countryn, har alltid varit deras grej. Så nu ska de göra en gemensam resa till Stockholm där de ska lyssna å njuta till den store country artisten Brad Paisley! Country forever!


Dansbandssidan.com önskar grabbarna en trevlig upplevelse på Cirkus i Stockholm imorgon 25/3!


Brad Douglas Paisley, född 28 oktober 1972, är en amerikansk låtskrivare och countrysångare. Han har släppt 10 album totalt. Det senaste albumet, Wheelhouse, släpptes i USA den 9 April 2013.

Brad är gift med skådespelerskan Kimberly Williams. Tillsammans har de två barn; deras första son, William Huckleberry Paisley, föddes i februari 2007, deras andra son, Jasper Warren Paisley, föddes i april 2009. Jaspers mellannamn, Warren, är från hans farfars namn. Brad Paisleys farfar var den som gav Brad hans första gitarr.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter