Succé för Dansforum i Huskvarna!

Igår den 16/3 var jag på plats på Dansforum i Huskvarna för att ta del utav 10 st dansband som bjöd upp till dans denna eftermiddag/kväll. 5 av dansbanden som var på plats igår hade jag aldrig träffat tidigare el lyssnat på och alla 5 banden levererade verkligen och imponerade på mig och många andra (Dolbyz,Thor-Görans,Framed,Glennartz och Dreams). På plats fanns även Fernandoz, Drifters, Canyons, Sannex och  Matz Bladhs och dessa dansband har jag träffat en antal gånger tidigare och som vanligt håller alla banden hög klass rakt igenom och man ser verkligen att dom njuter av att spela dansmusik. Mycket folk var på plats igår i Huskvarna, exakt hur många kan jag inte säga men dansgolvet var fullt sågott som i 5 timmar och många jag snackade med igår va supernöjda med dagen. Arrangörer från hela Sverige fanns på plats igår och jag fick kontakt med många och även en god pratstund med dessa. Det kändes som en stor familjefest hela dagen och jag är lyrisk över dagen och kommer sen att glömma denna. På plats fanns även många andra fd musiker och det var en stor ära att få träffa bröderna som tidigare spelade i Streaplers, goa gubbar som tog sig tid att snacka bort en stund. Jag vill passa på att tacka alla 10 dansband ink Lasse Sigfridsson samt övriga i branschen för en toppen dag igår och mycket bra ordnat av Nöjeskällan. / Christian på Dansbandssidan.com


Nedan kan ni se bilder som jag tog igår och det är bara att klicka på dessa så blir dom större.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter