Extas med ny trummis i April!

Jag fick precis pressinformation ifrån Extas och nedan kan ni läsa om detta. Dannsbandssidan.com önskar Niklas lycka till framöver och tackar för denna tid. / Christian

Vår kära kollega och trummis Niklas Ideskär slutar i Extas!! Spelplanen vill växa och det blir svårt att kombinera detta med privatliv och ett heltidsjobb... Niklas gör sin sista spelning med oss på Dansyran i Östersund 28:e Mars. Vi tackar Niklas för denna fantastiskt roliga tid vi haft tillsammans! Ny bakom trummorna placerar vi istället killen med samma namn som gitarristen! Emil Larsson heter han och är en en 24 årig Värmlänning som vi hoppas ska trivas tillsammans med oss! Emil kommer göra sin första spelning med oss 5/4 i Edsbruk Vi hälsar Emil varmt välkommen in i gänget, mer info om honom kommer på hemsidan frampå ;) www.extas.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter