Date med en ny låt "True Colors"!

Date med en ny låt "True Colors" läs mer nedan om vad Date har skrivit / Dansbandssidan.com


ALLA KAN GÖRA NÅGOT

Varje vecka kan man läsa om det i tidningar, se det på nyheterna eller höra om det på radio. Under OS i Ryssland var det demonstrationer och flera gripanden. Uganda lagstiftar om det. Även flera stater i USA har lagt förslag om nya hårdare lagar.

Det handlar om människors rätt att leva sina liv med vem de vill.

I vår upplysta värld, år 2014, borde det vara en självklarhet att få visa sin kärlek offentligt oavsett ens sexuella läggning. Så är bevisligen inte fallet. Frågan man kan ställa sig är om man som en enda liten människa kan göra någon skillnad? Vi tror att man kan det. Alla kan göra något men ingen kan göra allt. Om vi däremot hjälps åt kan saker förändras.

Vi har spelat in låten True Colors. Alla intäkter från försäljningen av vår inspelning kommer oavkortat att skänkas till ”Insamlingsstiftelsen RFSL”. De stödjer flera internationella projekt där de samarbetar med organisationer i flera länder bl.a Uganda och Indonesien.

Genom att ni köper låten på iTunes är ni med och bidrar till en värld där alla ska kunna älska vem man vill. Dela gärna vårt budskap - alla kan göra något.

//Date

iTunes-länk: https://itunes.apple.com/se/album/true-colors-single/id836576743

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter