Dansbandskocken med premiär 31/3!

Den 31/3 är det premiär för en ny länk här på Dansbandssidan.com "Dansbandskocken på turné" mer om vad detta innebär kommer att presenteras här på sidan då det är dax. Till en början kommer företag att kunna hyra mig som kock och det innebär att företaget bestämmer tid,plats, och inköp av råvaror och sedan kommer Dansbandskocken och lagar maten och underhåller gästerna med den senaste dansbandsmusiken som jag har med mig. Givetis kommer Dansbandskocken att jobba i riktiga kockkläder samt andvända riktiga köksredskap, såsom knivar o.s.v. Missa inte detta för under premiären kommer jag att erbjuda ett par trevliga tävlingar tack vare mina sponsorer, allt detta under länken "Dansbandskocken"/ Christian på Dansbandssidan.com  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter