Jontez med ny skiva i April!

Den 9/4 kommer en ny skiva med Jontez " En Dans Med Oss"


Nu kommer bandet med sitt nya album "En dans med oss" där vi får lära känna ett par nya medlemmar. Det är Jonathan Nöjd, på trummor och Conny Ohlsson på gitarr och Pedal Steelguitar. Conny har tidigare spelat med Fernandoz och The Playtones och tillför nu ytterligare en dimension åt bandets sound. För övrigt är bandet sig likt... Oles mogna röst som ligger någonstans mellan Christer Sjögren och Sten Nilsson är såklart där.På skivan får Ole även visa vilken duktig saxofonist han är, då han bland annat gör en instrumental version av Bee Gees-låten "Don't Forget To Remember Me". Idag finns inte så många band som använder så mycket saxofon, inte så som de gjorde förr, säger Ole. Vi tycker att saxofonen är en viktig del i vårt sound, som vi har utvecklat ännu mer på nya skivan. Även Benny Hedlund måste nämnas, då hans dragspelssväng är en stor del av Jontez sound.

Givetvis kommer ni att kunna tävla om skivan längre fram här på Dansbandssidan.com!

Besök Jontez Facebooksida härReleasedatum: 2014-04-09

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter