Claes Lövgrens med ny skiva!

"Vi börjar om igen"

Det är titelspåret på Claes Lövgrens nya skiva som du nu kan tävla om här på Dansbandssidan.com under länken tävlingar. Claes Lövgren skriver några ord om skivan här:  Vi har fått en riktig nystart senaste året med våra nya begåvade musiker Calle Stifors och Andreas Olsson. Tillsammans med resten av bandet är vi en oslagbar kombination. Med den här plattan vill vi förmedla den spelglädje vi känner när vi spelar upp till dans. Här finns gott om nyskrivna låtar att njuta av och så några gamla välkända medlodier. En av dem är "Mest av allt" som jag har valt tillägna en av mina favoritsångare "Gunnar Wiklund"

Givetvis köper ni skivan fraktfritt här på Dansbandssidan.com genom att klicka här!

/ Claes Lövgren

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter