Robert i Jenny Saléns slutar!

Robert i Jenny Salen´s slutar! Läs hans egna ord nedanför som är skrivet via Jenny Saléns hemsida. Givetvis önskar jag Robert allt lycka i framtiden och tackar för denna tid och dom gångerna man fått träffa dig. / Christian på Dansbandssidan.com


Läs Robbans ord!!

Efter en tids begrundande så har jag bestämt mig för att kliva av dansbandståget och återgå till civilt arbete. Det har varit 8 helt underbara år med Jenny Saléns och det finns naturligtsvis en saknad med i bilden. Ett ständigt turnérande har ett högt pris när det gäller bla privatliv och socialt umgänge. Så livet rullar vidare och nu ska jag ge mig och min kära en möjlighet till ett mer ordnat liv.Gitarren kommer inte läggas på hyllan utan den kommer säkert användas i mer lokala sammanhang. Jag önskar Jenny Saléns all lycka, och riktar ett stort tack till alla er i Publiken / Arrangörer / Ls-Tonart / Atenzia Records, mm mm som jag lärt känna under åren.
Hoppas att ni får många goda år med mycket dans till Jenny Saléns förståss!!;)

I väntan på min ersättare, kommer jag att spela som vanligt under en period, så vi får säkert en chans att avrunda på ett värdigt sätt!!Kram på er / Robban.


JENNY SALÉNS Söker GITARRIST gärna med Bi instrument!! Maila intresse, berätta om dig själv på nyhetsjenny@yahoo.se

Läs Robbans ord på bloggen www.jennysalens.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter