Ikväll börjar Let´s Dance!

Ikväll 20.00 på TV4 börjar en ny säsong av Let´s dance, och i år medverkar Lotta Engberg och Gunhild Carling bland annat. Mer information längre ner på sidan om vilka som deltar i år. / Dansbandssidan.com

Svensk underhållning från 2014. Säsong 9. Avsnitt 1 av 11. Här kastar sig kända svenskar ut på dansgolvet tillsammans med några av landets bästa tävlingsdansare. Det gäller att imponera på den kritiska juryn med sin dans. Programledare: Jessica Almenäs och David Hellenius.
Deltagarna i år är: Steffo Törnquist och Cecilia Ehrling, Patrik Sjöberg och Maria Bild, Kenza Zouiten och Calle Sterner, Glenn Hysén och Jeanette Carlsson, Phoenix och Veera Kinnunen, Jasmine Kara och Stefano Oradei, Gunhild Carling och Kristjan Lootus, Emma Igelström och Tobias Wallin, Benjamin Wahlgren och Sigrid Bernson, Lotta Engberg samt Simon Kachoa och Elisabeth Novotny.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter