Donnez släpper en ny platta i april!

Dansbandssidan.com frågade Donne i Donnez om den kommande plattan och jag fick då lite information som ni kan läsa om nedan.


Vi i Donnez släpper vårt nya album "Allt ljus på oss" den 2/4 på Calle Kindboms egna label "Kindab". Skivan är producerad av Donald Laitila och inspelad av Donnez i egna studion "Railway Studio" i Perstorp. Vi är oerhört glada att vi fått så mycket bra låtmaterial från såväl kända som mindre kända låtskrivare till denna platta. Titelspåret "Allt ljus på oss" är skriven av Micke Finell och Linda Gail Lewis som sedan Ulf Georgsson gjort svensk text på. Micke Finell är själv med och gästspelar halva delen av solot på sax i låten. Skivan kommer innehålla 16 spår varav några riktiga covers t.ex Jerry Williams gamla dänga "Did i tell you" i en lite annorlunda tappning:) Precis som på tidigare skivor har Donald skrivit några låtar vilket också är roligt och en del av Donnez profilen. Denna gång har det skrivits tillsammans med bl.a Thomas Berglund och Agneta Mårtensson och inte minst Anders Larsson. Det har varit ett väldigt roligt arbete i studion att helt från scratch producera och spela in ett helt album. Mycket arbete men väldigt lärorikt och nyttigt för alla. Vi har tagit hjälp vid slutmix av ingen mindre än Magnus Persson. Ett kärt återseende som kommit med feedback och en hjälpande hand där det har behövts. Vi hoppas danspubliken och lyssnarna tar emot plattan väl och att vi ses ute på Dansbanorna framöver!'


Framöver kommer även att kunna tävla om skivan här på Dansbandssidan.com!

För att besöka Donnez hemsida klicka här

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter