Nyheter på Dansbandssidan.com framöver!

Dansbandssidan.com ökar vad det gäller besökare och likadant gäller Dansbandssidans Facebooksida som har över 4100 (Likes) på 2,5 år - otroligt trevligt, man kan även följa Dansbandssidan.com via Instagram och Twitter och länkar till dessa hittar ni längre ner på sidan. I mars måndag kommer en ny länk att starta upp här på sidan, (Dansbandskocken) mer om detta kommer jag att berätta om när det närmar sig. I Övrigt så firar Dansbandssidan.com 3 år den 15/8 och det kommer att firas ordentligt här på sidan. Varje år erbjuder jag även tävlingar till ett värde av över 250.000 kr tack vare alla sponsorer som ställer upp! Vilka dessa är ser ni under länken sponsor här på sidan. Ny turnéplan för mig kommer även under mars månad där jag redogör för vilka dansställen jag besöker framöver.


Vill även passa på att tacka er alla som väljer att besöka www.Dansbandssidan.com jag hoppas ni trivs bra här på sidan som alltid levererar senaste nytt inom dansband,musik,tävlingar,evenemang och mycket mera.

/ ChristianFölj Dansbandssidan.com på Twitter
Följ Dansbandssidan.com på Facebook
Följ Dansbandssidan.com på Instagram

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter