På Söndag drar Dansbandsveckan på Viking Cinderella igång!

Cinderellas dansbandsvecka 2014

Vinterns dansbandsvecka hittar du på nöjeskryssaren nummer ett, Viking Cinderella. Ta med dig någon du gillar eller kryssa solo. Vi lovar glädje, energi, god mat, nya vänner och fler än 30 av Sveriges bästa dansband – precis som i Malung. Boka redan nu så att du är garanterad plats. 16–22 februari 2014.


Tyvärr kommer inte jag att vara på plats i år då jag var tvungen att åka på mitt andra jobb. Jag driver inte bara Dansbandssidan.com utan jobbar även som Chief kock till sjöss. Bilder från förra året hittar ni under länken "Media/Musik". Ni kan dessutom se ett par filmer som jag filmade förra året under bilden längre ner på sidan.


På söndag den 16/2 bjuder följande dansband upp till dans: Titanix, Zlips, Sannex,Mats Bergmans,Hedins,Carlzons duo och  Anders Hane. 

För att se vilka dansband som spelar dom övriga dagarna: Klicka här

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter