Dansbandssidan.com besökte nya Viking Cinderella!

Jag besökte "Nya" Viking Cinderella den 2/2 med Dansbandssidan.com och den kvällen bjöd Perikles samt Callinaz upp till dans i nya Etage. Nya Etage som ligger i nöjesavdelningen har fått sig ett ansiktslyft genom en större och tekniskt modernare scen, dansgolvet har ochså blivit större samt att komforten i lokalen har fått sig ett lyft. Nya restauranger som ligger intill Etage har även gjorts om helt och hållet och från att man går upp från däck 7 till däck 8 så känner man verkligen förvanligen och därav "Nya" Cinderella. Även en del hytter har blivit omgjorda. Under kvällen bjöd även BarraBazz upp till dans i Nöjescafeet och det var 1a gången ja fick chansen att träffa dessa 2 grabbar samt lyssna på deras musik, en trevlig stund med bra sväng. För att sammanfatta denna kryssning med Viking Cinderella så får jag helt enkelt lyfta på hatten och säga bra jobbat Viking-Line. Tack även till Perikles, Callinaz och BarraBazz för en trevlig kryssning med god stämning./ Christian

Den 16/2 startar Dansbandsveckan ombord på Vking Cinderella! För er som inte fått informationen så kommer det även bli dans på bildäck även detta året, det blev ju en succé med det stora dansgolvet förra året och dessutom blir det dans inne i Etage samt i Nöjescafeet. Mer information finns på Vikingline.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter