Dansbandssidan.com besökte M/S Birka!

Foto:Christian på Dansbandssidan.com Foto:Christian på Dansbandssidan.com

Den 3/2 besökte jag M/S Birka och den kvällen bjöd Junix och Fernandoz upp till dans. En trevlig kväll med härlig musik, det var även 1a gången jag fick träffa samt uppleva Junix och dom spelade härliga danslåtar och många av dessa har man inte hört så ofta. Fernandoz har jag träffat innan och man vet vad man har att se framemot när dom bjuder upp till dans, lika bra som alltid och trevliga grabbar. Jag vill även berömma maten ombord på Birka denna kväll som höll högsta klass och det kan ni se nedan på bilderna. Helt enkelt en trevlig kryssning, nästa gång jag åker med Birka är änsålänge inte klart och jag återkommer med svar om när. Jag träffade även Rosita ifrån Radio Haninge ombord som gjorde en kortare intervju med mig. Under kvällen fick man även träffa systrarna ifrån tv-serien "Ullared" . Tack Junix och Fernandoz för en trevlig kryssning samt tack till Birka. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter