Dansbandssidan.com besökte Melodifestivalens genrep idag!

Idag var jag på plats på Malmö Arena för att bevaka Melodifestivalen och alla 8 bidragen som medverkar imorgondagens delfinal. Efter att ha hört alla låtar 3 gånger på genrep tidigare idag så är min klara åsikt att det i år är ett väldigt jämnt startfält där i princip alla har chans på en finalplats på Friends Arena. Elisa Lindström medverkade med låten "Casanova" och den kommer att gå långt i tävlingen och nå minst en topp 4 placering om inte direkt till final. Genrepet med Elisa och hennes "Casanovor" gick mycket bra och Elisa levererade 100% och verkar trivas väldigt bra som "Solo" artist fast att hon till vardags sjunger i dansbandet Elisa´s. Det var även första gången jag var på plats som press/media på Melodifestivalen och för att sammanfatta denna dag så är jag verkligen imponerad av alla som jobbar med festivalen. imponerade och fascinerande hur allt fixas och genomförs.

(Bilder från dagen ser ni nedan genom ett bildspel)

Mitt tips av topp 4 på lördagens delfinal i Malmö 1/2 ser ni nedan.

1a: Helena Paparizou med låten "Survivor"  
2a: Yohio med låten "To the end"
3a: Elisa Lindström med låten "Casanova"
4a: Alvaro Estrella med låten "Bedroom"

Men som sagt detta är vad jag tror och det är väldigt svårt att tippa hur det ska gå. / Christian på Dansbandssidan.com

loading...

Alla bilder ovanför är tagna av Christian på Dansbandssidan.com

Foto: Christian Andersson
Foto: Christian Andersson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter