Dansbandssidan.com bevakar Melodifestivalen i Malmö!

På fredag den 31/1 kommer jag att bege mig mot Malmö Arena som press/media för Dansbandssidan.com. Jag kommer att följa Repetitionerna av alla bidrag som deltar i deltävling nr 1 (Malmö) vilka artiser samt låtar som kommer att framföras ser ni längre ner på sidan. Elisa Lindström som tillvardags spelar i dansbandet Elisa´s är med i 2014 års Melodifestival, Elisa har haft stora framgångar på senare tid med bland annat seger i Körslaget 2013 och nu som artist i Melodifestivalen. Jag kommer även att passa på att intervjua en del artister på plats. På lördag den 1/2 kommer en längre sammanfattning av alla intryck under fredagen den 31/1. Det är en stor ära att få bevaka Sveriges största musiktävling och detta är även mitt största uppdrag hittills med Dansbandssidan.com.Tyvärr kommer ja inte kunna att medverka på Lördag den 1/2 då själva "Live" sändningen visas på SVT. Jag ska upp till Stockholm på söndagen för en 3 dagars turné med Dansbandssidan.com på bland annat Birka och Viking Cinderella. / Christian på Dansbandssidan.comTävlande bidrag i Malmö

1. To the End Artist: YOHIO  Upphovsmän: Andreas Johnson, Johan Lyander, Peter Kvint, YOHIO

2. Aleo Artist: Mahan Moin Upphovsmän: Mahan Moin, Anderz Wrethov

3. Bröder Artist: Linus Svenning Upphovsmän: Fredrik Kempe

4. Casanova Artist: Elisa Lindström Upphovsmän: Ingela ”Pling” Forsman, Bobby Ljunggren, Jimmy Jansson

5. Bedroom Artist: Alvaro Estrella Upphovsmän: Jakke Erixson, Jon Bordon, Loren Francis, Kristofer Östergren

6. Songbird Artist: Ellen Benediktson Upphovsmän: Sharon Vaughn, Johan Fransson, Tim Larsson, Tobias Lundgren

7. Bygdens son Artist: Sylvester Schlegel Upphovsmän: Sylvester Schlegel

8. Survivor Artist: Helena Paparizou  Upphovsmän: Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm, Sharon Vaughn


SVT-sändningar SVT1 lördag 1 februari 2013 kl 20.00-21.30: Melodifestivalen 2013 – Deltävling 1

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter