Skivnyheter på Dansbandssidan.com!

Kolla gärna in sidan "Skivnyheter" här på Dansbandssidan.com som regelbundet uppdateras med nya skivor. Just nu kan ni förhandsboka Christer Sjögrens kommande skiva "Christer Sjögren sjunger Sinatra" Jag har även lagt in Peter Halströms nya skiva som ni kan läsa om här nedan.


Peter Malmströms dröm har alltid varit att spela in sina favoritlåtar på skiva. 2013 gjorde han slag i saken och bokade in den mycket meriterade producenten Johnny Thunqvist. Peter satte sig sedan ner och skrev ner de favoriter han ville spela in. Resultatet blev en otroligt välproducerad mogendans skiva som för tankarna till Stefan Borsch och Hans Martin. / Dansbandssidan.com

Fram tills juni erbjuder Dansbandssidan.com fri frakt på alla Dansbandsskivor. Klicka HÄR för att komma till skivsidan.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter