Dansbandet Surround gör comeback!

Surround gör comeback efter ett längre uppehåll och nypremiären blir att inviga dansgalan på Elmia i Jönköping den 14 februari. Jörgen Bolmstad har tidigare varit med i Gamblers "2004-2005" men valde nu att starta upp Surround igen. / Dansbandssidan.com


Surround startades av Jörgen JOJJE Bolmstad år 2005. Efter att ha lämnat Gamblers i mars 2005 startades nästan omedelbart Surround upp. Mycket av anledningen då var att Jörgen fick skivkontrakt med bolaget Kling Grammofon på en skiva. Singeln ”Varje steg du tar” spelades in i Niklas Löfdahls (tidigare sångare i Kindbergs) studio i Göteborg 2005. En ballad som var välskriven av bland annat Mikael Erlandsson (låten finns med som hårdrocksbllad på Last Autumn’s dream platta ”Winter in Paradise” och låten heter där ”The way you smile”).

Första konstellationen bestod av P.O Häll (bas), Robert Nilsson (trummor) Tobias Lundell (gitarr) och Jörgen Bolmstad (sång)… under uppdatering.

(Äldre bild)
(Äldre bild)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter