Cinderellas dansbandsvecka 2014! !

Då var det snart dax igen för Dansbandsveckan på Viking Cinderella med start den 16/2 2014. Nytt för i år är att Cinderella kommer erbjuda nya restauranger samt en helt ny nattklubb, mer om detta kan ni läsa nedan.


Nya Restauranger

En del krogar skriver nya menyer. På Viking Cinderella bygger vi helt nya restauranger istället. Titta förbi nya Bottega Prosecco Bar, Ocean Grill eller Seaview. Vi kan duka fram allt från italienska antipasti till dignande trerättersmiddagar med slottsviner.

En helt ny nattklubb

Hela Viking Cinderellas nattklubb blir förvandlad. Vi öppnar upp dansgolvet för att ge dig och dina dansmoves mer utrymme. Bygger en stor scen för att kunna ge dig större artister och shower – Étage måste upplevas!

Vinterns dansbandsvecka hittar du på nöjeskryssaren nummer ett, Viking Cinderella. Ta med dig någon du gillar eller kryssa solo. Vi lovar glädje, energi, god mat, nya vänner och fler än 30 av Sveriges bästa dansband – precis som i Malung. Boka redan nu så att du är garanterad plats. 16–22 februari 2014.

Viking Cinderella är även månadens dansställe här på Dansbandssidan.com! Klicka här för att kolla in bilder och få mer information om just Cinderella.För bokning samt mer information om vilka dansband som bjuder upp till dans kan ni se här -->>  klicka här

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter