Lasse Stefanz gästar Skavlan på säsongspremiären fredag den 10 januari!

Lasse Stefanz är ett av Skandinaviens största band - alla kategorier - och har bara i år sålt långt över 100.000 fysiska CD album. Bandet har spelat ihop sedan 1967 och nästan spenderat mer tid i turnébussen än hemma under alla år. Bandet ligger ute drygt hundra dagar om året på turné och är lika populära i Norge som hemma i Sverige. I år har Lasse Stefanz toppat den Svenska försäljningslistan under 11 veckor! Hela sommaren låg LS etta på topplistan med albumet ”Trouble Boys” och nu under julhelgen har både Idolvinnaren Kevin Walker och Avicii och One Direction fått se sig besegrade av Lasse Stefanz ”Julparty” (som inte innehåller en enda jullåt). På fredag den 10/1 ser ni bandet i Skavlan, där de framför en av sina stora och mest önskade låtar ”Det regnar och det regnar”.

/ Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter