Lasse Sigfridsson gästspelar med Dolbyz!


Nu ingår Lasse Sigfridsson och Dolbyz i Samma bokningsbolag.
Söndagen den 26/1 så kommer Lasse stå som en i bandet, och inte bara uppträda när vi spelar på restaurang Sandra i Kalmar. "OM" responsen blir till belåtenhet, så kommer vi att fortsätta att köra den konstellationen några ggr i månaden. Både Lasse och vi är väldigt taggade inför detta. Dolbyz kommer att fortsätta vara enbart Dolbyz, och Lasse kommer fortsätta att göra sina egna uppträden i kyrkor etc etc.. Men ett antal ggr i månaden, så träffas vi för att göra Lasse Sigfridsson med Dolbyz. Många vill ju fortfarande dansa till Lasse och inte bara lyssna. Han var ju en frontfigur i LS, och många saknar nog den Lasse också. Vi kommer att ta upp en del "gamla" låtar som Lasse gjorde förr i LS som jag vet att folk vill höra.. För de som gillar och kan sina dansband, så kommer vi förutom "Främling" att spela "Livin Alone" och "Mexican Girl".. Detta säger allt.. Kan bara bli bra.. Och blir utfallet bra, så tänker vi även boka in spelningar här på hemmaplan. Kanske Sommarlust eller Granada eller kanske Lyktan... Vi får se vad som händer..För övrigt så planerar vi att tillsammans åka upp till dansbandsveckan i Malung. Även några båtjobb håller vi på att planera in. Det blir väl Cinderella först, så får de andra komma på tur.


Följ Dolbyz på Facebook och händelserna kring Lasse här

Jag och Lasse Sigfridsson sommaren 2013!
Jag och Lasse Sigfridsson sommaren 2013!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter