Kindbergs med ny skiva i Januari!

Kindbergs är idag ett av Sveriges populäraste dansband och drar storpublik över hela Sverige och även i Norge där de är stora favoriter. Och man kan förstå varför... Deras dansbandsmusik är en perfekt mix mellan moderndans, fräsch mogendans och allt med en liten touch av country. På nya skivan "Ut på vägarna igen" vågar vi sticka ut hakan och säga att killarna har gjort sitt hittills starkaste album. Skivan innehåller otroligt många bra nyskrivna låtar från Sveriges hetaste låtskrivare inom genren och ett gäng väldigt smakfullt utvalda covers. Bland dessa en lätt countrydoftande version av "I Swear" som på svenska heter "Idag", Christer Björkmans "I morgon är en annan dag" och en klockren foxversion av "Wake Me Up". Med skivan ger sig Kindbergs "Ut på vägarna igen" och det med en platta fylld av hits, och med denna skiva kommer de garanterat ta steget upp bland de absolut största banden på den svenska dansbandsscenen!

Klicka på bilden för att förhandsboka skivan / Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter