Countrysångaren Martin Nilsson söker ett dansband att sjunga med!

Martin Nilsson bad mig på Dansbandssidan.com fråga mig för om det kanske finns något dansband som behöver en sångare. Här nedan kommer lite text ifrån Martin. / Christian


Vill pröva att slå mig in på en ny marknad som jag älskar. Mitt mål är att få fortsätta i samma spår som Hasse Kvinnaböske och Lasse Stefanz. Vi spelar samma typ av musik och har samma publik. Så det är med stor glädje och hjärta jag vill ge mig ut på dansbanorna runt om i Sverige. Efter att jag släpt en ny cd i år och haft 150 spelningar så är det många som frågar efter helkvällar och att se mig på dansbandsscenerna.Så därför har jag börjat känna att jag skulle vilja ut på våra dansbanor och spela. Det ska vara ett etablerat dansband med ett namn sedan innan. / MartinMail till Martin: martinnilssonsmusik@live.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter