Line o Grabbarna = ett nytt dansband!

Jag har tidigare snackat med Line och fick då informationen om att Line ska starta ett nytt dansband. Några rader om kommande händelser kan ni se nedan. Man kan även följa Line o Grabbarna på Facebook genom att klicka här där kommer information om bandet att läggas in medans hemsidan håller på att fixas. / Dansbandssidan.com

Nu är det klart att jag startar dansbandet LINE O GRABBARNA!

Skivinspelning pågår för fullt i studion och producent är ingen mindre än Tobias Nyström. (Som producent är det väldigt roligt att få vara med om uppstarten av ett helt nytt dansband! Nämligen LINE O GRABBARNA! Det behövs verkligen i dessa tider. Deras nya singel kommer ni att kunna lyssna på här inom kort!!)

Nu kör vi!

KRAMAR FRÅN LINE

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter