Danserna på Mälarsalen är över!

Mälarsalen firade 40 år förra året men nu kommer beskedet att Mälarsalen meddelar att de inte längre kommer att anordna danser. De fortsätter däremot som vanligt med sina danskurser och kommer även att ha träningskvällar.

Såhär skriver dom själva:

"Vårterminens program innehåller tyvärr inga dansbandskvällar. Det beror på att vi inte längre får ihop ekonomin kring orkesterkvällarna och det innebär att vi måste göra ett uppehåll i att arrangera regelbundna dansbandskvällar. Vi vill tacka alla er som dansat hos oss, alla som har jobbat med dansen, alla dansband som har spelat genom åren och vi hoppas att möjlighet finns att arrangera danskvällar i framtiden. Fribiljetter som är giltiga under vårterminens första omgång kan användas som fri entré till våra träningskvällar inom den första kursomgången.

www.malarsalen.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter