Sveriges största popgrupp under 60-talet Hep Stars firar 50 års Jubileum med rikstäckande turné under våren 2014!

Nästa år fyller Sveriges största band under 60-talet Hep Stars 50 år. Hep Stars har haft stora framgångar och riktigt stora hits som ”Cadillac”, ”Wedding”, ”En natt jag drömde”, ”Sunny Girl” m.fl.  I vår,ger sig bandet ut på en riksomfattande jubileumsturné från Kiruna i norr till Ystad i söder för att fira 50 år somrockband. Samtidigt släpper Hep Stars ett nytt album med nyinspelningar av deras gamla låtaroch hits (release vecka 4). På plattan finns också en unik och outgiven låt av Per Gessle som alltid varit en av gruppens stora fan. Den 27/12 sänder BBC Four en längre intervju med Svenne Hedlund i samband med en dokumentär om tiden före och efter ABBA. Benny Andersson var ju en av original medlemmarna i Hep Stars och skrev gruppens största hits,innan han på 70-talet startade ABBA. Så för några veckor sedan träffade Svenne Hedlund BBC i Halmstad studionhos MP Persson som producerat kommande album.Sångaren Svenne Hedlundär i dag den enda originalmedlemmenkvar i bandet. Men, Hep Stars är bättre ännågonsin i 2014 års tappning och kommer inte att görakonsertpubliken besviken, som kommer att få vara med om resa från 60-talet fram till i dag.

HEP STARS 50 års jubileum våren 2014–turnéplan:
Turnépremiär 16/12 i Vara, Konserthuset–20/2 Kristianstad, Teatern –21/2 Kalmar, Kalmar Teater –22/2 Ystad, Ystad Teater –26/2 Enköping, Joar Blå –27-28/2 Uppsala, Regina Teatern –1/3 Avesta, Avesta Teater –4/3 Jokkmokk, Folkets Hus –5/3 Malmberget, Nordan –6/3 Kiruna, Folkets Hus –7/3 Kalix, Folkets Hus –8/3 Boden, FH Sagateatern –12/3 Piteå, Christina Salen –13/3 Skellefteå, Nordanåteatern –14/3 Umeå, Sagateatern –15/3 Örnsköldsvik, Folkan Teatern –16/3 Ljungaverk,Forum-21/3 Sävsjö, -22/3 Tanumstrand, - 23/3 Karlstad, Scalateatern –26/3 Gävle, Konserthuset –27/3 Eskilstuna, Teatern –28/3 Falun, FH Stadsteatern –29/3 Söderhamn, Kulturens Hus –3/4 Helsingborg, Sundspärlan-4/4 Varberg, Varbergs Teater.

Informationom biljettförsäljning på webben och fysisk försäljning till spelplatserna hittar man på Hep Stars officiella webbsida http://www.hep-stars.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter