Ny dansbandsfestival i Ullared 2014!

Dansbandsfestivalen ”En kväll i juni” behöver ingen vägbeskrivning, Sveriges senaste dansbandsweekend äger nämligen rum mitt i shoppingmetropolen Ullared. Under dagarna två blir det shopping, underhållning och dans. Efter en heldag på varuhuset Gekås förflyttar man sig bara några buggsteg bort till det tusen kvadratmeter stora festivaltältet där några av Sveriges topporkestrar bjuder upp till dans. När idéen att arrangera en festival i Ullared dök upp tvekade vi aldrig. Att det skulle bli två danskvällar var lika självklart. ”En kväll i juni” ger de som redan förlagt en sommarhelg i Ullared något extra och dansbandspubliken får en ny samlingsplats där de erbjuds mer än bara dansen, säger festivalansvarige Jonas Erixon på Demo Entertain.
När: 27 - 28 juni 2014

Var: Hedevi Idrottsplats, Ullared
Arrangör: Demo Entertain Gothenburg AB
Bokade artister:

Lasse Stefanz

Elisas

Scotts

Barbados


Biljetter: www.biljettforum.se (Biljettsläpp: 16 dec 2013)
En dag: 295 SEK + förköpsavg.
Två dagar: 395 SEK + förköpsavg.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter