Matz Bladhs bjöd upp till dans på Skurups Folkets Park!

Matz Bladhs bjöd upp till dans på Skurups Folkets Park den 6/12 och enligt arrangören var det fullsatt den kvällen och stämningen var på topp rakt igenom men härlig musik från grabbarna. Gästerna fick även avnjuta ett underbart gott julbord innan dansen drog igång 21.00. Innan dansen drog igång underhöll även 3 grabbar ifrån Sjögren&Co, dom spelade härliga jullåtar för gästerna runt bordet. Bild på grabbarna ser ni nedan samt en film från kvällen. Tack till alla inblandade för en underbar kväll och för en utmärkt service. Tack även till Agneta Mårtensson för den vackra julgåvan jag fick av dig för att du tycker jag gör ett fint jobb med Dansbandssidan.com. Agneta är en känd låtskrivare till många dansband. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter