Dansbandssidan.com tar ledigt 17/12-1/1!

7/12 Skurups Folkets Park / Matz Bladhs 7/12 Skurups Folkets Park / Matz Bladhs

Den 17/12 - 1/1 så tar ja lite ledigt från Dansbandssidan.com och drar till sjöss och jobbar för att tjäna lite pengar så att ja kan fortsätta utveckla Dansbandssidan.com. Tävlingar, musik och mycket mer finns tillgängliga på hemsidan under tiden som jag är på dom 7 haven. När jag är åter i början på Januari kommer nya dansställen att besöka samt Dansbandsveckan på Cinderella med start i Februari. Jag har varit igång varje dag under året med hemsidan samt att jag besökt många platser runt om i landet, men jag behöver ochså som alla andra lite ledigt och väljer på så sätt att jobba under min ledighet för att sedan kunna satsa ännu mer på hemsidan. Nu på tisdag den 11/12 kommer jag även dra ett gäng med vinnare ifrån tävlingarna på hemsidan så ta chansen att tävla./ Christian

Fick en gåva från Agneta Mårtensson 7/12 på Skurups Fokets Park!
Fick en gåva från Agneta Mårtensson 7/12 på Skurups Fokets Park!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter