Dansbandssidan.com besökte Christer Sjögrens julkonsert!

Jag och Christer Sjögren! Jag och Christer Sjögren!

Det var en underbart trevlig julkonsert med Christer Sjögren Gunhild Carling och Lotta Engberg. Underbara jullåtar med alla 3 och Christer med sin härliga stämma är bedårande. Gunhild Carling imponerar verkligen med all sin kunskap inom musik och alla musikinstrument. Hela gänget blev glada för blommorna och chokladen ifrån mig, fick äran att komma in backstage innan konserten tillsammans med 30 andra V.I.P gäster. Jag satt bredvid vinnarna av biljetterna som jag tidigare tävlat ut på Dansbandssidan och dom var mycket nöjda med kvällen. Tusen tack till alla som ligger bakom årets julkonsert. / Christian på Dansbandssidan.com

Foto: Christian Andersson / Dansbandssidan.com
Foto: Christian Andersson / Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter