Martinez gästade Tallparken!

Foto: Christian på Dansbandssidan.com Foto: Christian på Dansbandssidan.com

Fredagen den 22/11 gästade inte bara Dansbandssidan.com Tallparken för 1a gången utan även dansbandet Martinez. Det var 1a gången för mig att få höra detta goa gäng spela upp till väldigt fin dansmusik. Fin stämning rakt igenom under kvällen och bra drag på Martinez, Tallparken är ett väldigt fint ställe som endast ligger 5 minuter från tågstationen i Vinslöv och bra förbindelser till och från. Jag vill passa på att tacka Martinez för en mycket fin kväll med härlig sång ifrån Sandra och Tommy, när man hör rösterna från Sandra och Tommy så går det rakt in i hjärtat, tack även för pratstuden i paus. Tallparken bjöd på goda mackor till mig som smakade jätte fint och därtill kaffe. Det är inte sista gången jag besöker Tallparken samt lyssnar till Martinez. Nedan kan ni se en film som jag filmade från kvällen och nästa gång jag besöker Tallparken är den 6/12 då Per-Håkans gästar. / Christian på Dansbandssidan.com 

Foto: Christian på Dansbandssidan.com
Foto: Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter