Dansbandssidan.com besökte M/S Birka!

Dansbandssidan.com var den 12/11 ombord på M/S Birka för en kryssning då Matz Bladhs och Micke Ahlgrens bjöd upp till dans. Båda dansbanden är nominerade i "Dansbandspriset 2014" här på Dansbandssidan.com och jag ville passa på att säga grattis till grabbarna. Kvällen började med en härlig 3-rätters meny i restaurangen och maten höll högsta klass rakt igenom, jag har varit kock ombord på Birka en gång i tiden och alltid är det hög standard ombord på fartyget när det gäller allt (Personal, maten, glädjen, nöjen, shopping, o.s.v) efter middagen var det dax att klä om för kvällen i Dansbandssidans special designade T-shirt för att sedan gå ner till dansbanan. Först ut denna kväll var Micke Ahlgrens som jag för 2a gången fick lyssna på och det är alltid lika god stäming till dessa grabbar, därefter bjöd Matz Bladhs upp till dans och det bör tilläggas att dansgolvet var fullpackat med dansare till båda banden under kvällen, Matz Bladhs levererar alltid och det är 10e gången jag fick äran att lyssna på grabbarna. Jag vill passa på att tacka båda banden för en underbart trevlig kväll den12/11 samt eftermiddag den 13/11. Passar även på att tacka alla som kom fram och hälsade på mig under kvällen som är med på Dansbandssidan.com på Facebook el har besökt hemsidan, väldigt många var på plats denna kväll. Tack även till Birka med besättning för bra service och vänlighet. Dansbandssidan.com kommer snart på besök igen / Christian 


Lite bilder från kryssningen nedan:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter