Nu jubilerar den snart 70 åriga Lasse Holm!

50 år som artist och i höst fyller Lasse Holm 70! Då passar
han på att jubilera med turnén och föreställningen Klockren smygpremiär och stående ovationer när Lasse Holm testade sin Jubileumsföreställning på Konserthuset i Jönköping. Missa inte turnépremiären på kulturhuset i Märsta onsdag den 9 oktober kl.19.00. Pressbiljetter på info@westinpromotion.com Fyra av fem IIII (tändstickor) fick Lasse Holm sin föreställning ”En Hel Massa Lasse” av Hans Järeby på Jönköpings Posten, då Lasse smög igång turnén. ”Digga Holm är ingen konst, det är ett nöje” skriver JP Efter 50 år i musik och nöjesbranschen har han hunnit med att vara tonårsidol, musikant, låtskrivare, musikproducent, programledare i TV. Allt startade som rocksångaren Larry Moon tillsammans med bandet The Moonlighters på 60-talet, under 80-talet var han en av medlemmarna i gruppen Chips tillsammans med Kicki Danielsson och Elisabeth Andreasson. Lasse var också en av medlemmarna i countrybandet Mats Rådberg och Rankarna.


Men Lasse Holm har framförallt gjort sig känd som kompositör. Han har vunnit Melodifestivalen fem gånger och haft fem andraplatser i samma tävling. Enligt Stim har Lasse drygt sjuhundra låtar registrerade tills idag. Vi har sett honom som programledare i både SVT´s underhållnings program Diggiloo och i TV4 ”Sikta mot stjärnorna”. Under de senaste tio åren har Lasse Holm varit lagkapten och coach för Diggilooturnén där han varit aktiv både på
scenen och bakom som ”konstnärlig” ledare. Förra året valde han att kliva av scenen, men arbetar fortfarande aktivt med att ta fram idéerna för framtida Diggiloo turnéer. I höst åker Lasse Holm ut med sin nyskrivna föreställning ”En Hel Massa Lasse” på jubileumsturné! Tillsammans med sångerskan Fridha Lundell och pianisten Michael Bäck blickar han tillbaka på sin karriär med hjälp av sin egen samling av bilder och videos i en proffsig videoproduktion. Lasse tar med oss på en personlig resa genom sina 50 år i musik och nöjesbranschen. Vi får lyssna till kända låtar, anekdoter och lite till... Föreställningen är i två akter. Lasse fyller dessutom 70 år i höst! Det blir alltså dubbelt jubileum för Lasse Holm i
år! 


Turné hösten 2013: 9/10 Märsta Kulturum Teatern, 12/10 Uddevalla, Östraboteatern, 16/10
Mariehamn/Åland, 18/10 Tanumstrand, 19/10 Vänersborgs Folkets Hus, 23/10 Hässleholms
Kulturhus, 24/10 Kristianstad, Kristianstads teater, 25/10 Falkenberg Folkets hus, 26/10
Malmö Palladium, 30/10 Skara Rosers Salonger, 1/11 Göteborg Valand – fler datum
tillkommer under hösten.


Kontakt: Anders Westin, Westin Promotion – 0708-773707, anders@westinpromotion.com
www.westinpromotion.com

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter