Dansbandskocken drar till sjöss!

Lite information, som ni alla vet så är jag ansvarig för Dansbandssidan.com och jobbar dessutom som sjökock. På måndag är det avgång för mig igen till sjöss och denna gången blir det en längre resa för mig. Jag kommer vara borta i 6 veckor och Dansbandssidan.com kommer att uppdateras så mycket jag hinner. Jag hoppas ni har förståelse att internet samt dåligt väder kan ställa till det för mig att uppdatera sidan så mycket som jag vill. Men visst kommer jag att uppdatera sidan en del under resan. Man kan följa min resa delvis på Instagram sök då på  (Dansbandssidan). När jag kommer hem i slutet på Oktober så väntar turné med Dansbansdssidan.com samt  att nomineringarna till Dansbandspriset 2014 skall avslöjas!/ Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter