Dansbandssidan.com besökte Sundspärlan!

Foto:Christian på Dansbandssidan Foto:Christian på Dansbandssidan

Igår tisdag den 10/9 besökte jag Sundspärlan i Helsingborg för 2a gången. Ett trevligt ställe som erbjuder dans och mycket annat. Denna kvällen var det Bob Stevens som stog för musiken och drygt 300 personer kom denna kväll fast att Sverige spelade VM-Kval i fotboll. Bob Stevens bjöd på gamla goa låtar blandat med nya låtar och jag var redan på plats 16.00 för att hjälpa grabbarna att packa upp innan dansen drog igång 18.00. Jag måste säga att fikan i pausen på Sundspärlan håller mycket hög klass och allt är väldigt fräscht och smakar mycket gott! Jag vill passa på att tacka Bob Stevens för en trevlig kväll samt Sundspärlan för att jag varit välkommen 2 kvällar hos er. Bilderna nedan har jag tagit och filmen har jag filmat. Fler filmer kommer in efterhand på Dansbandssidan.com på Facebook. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter