Ny trummis i Zlips!

På Zlips Facebooksida kan man idag läsa följande!

Här är vår nye trummis Tom Åsvold. 
Han är 28år gammal är född och uppvuxen i Skärvången i Jämtland.
Tom började lira trummor när han var 12 år och sen dess har trummor varit hans liv.  Han har varit med på en mängd skivor och spelningar i både Sverige och USA.  2009-2012 bodde Tom i Los Angeles (Hollywood) för att studera och jobba som musiker. Tom har turnerat runt stora delar av USA, fått skivkontrakt och sponsorer och fått ovärderlig erfarenhet "over there". Men efter nästan 4 år i Hollywood kände han att det var dags att återvända till familj och vänner i Sverige igen. Så vi frågade nyligen Tom om han var intresserad att spela med Zlips och han tvekade inte att säga ja! Tom är oerhört seriös och proffsig så det här kommer bli kanonbra! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter