Dans på Slottet söndag den 15 september!

För att fira att Kungen varit Sveriges statschef i 40 år bjuder Stockholms stad in alla stockholmare och besökare till Dans på Slottet den 15 september. Kungafamiljen närvarar vid Stockholms stads uppvaktning. Det blir en dag och kväll fylld med dans och musik på Norrbro och Inre borggården på Slottet. Det blir dansband, salsa, lindyhop, bugg, tango, schottis, wienervals, folkmusik, trummor och mycket mer. Servering av mat och dryck på både Norrbro och Inre borggården.

Alla är välkomna och det är fri entré!

Klockan 12.00: festligheterna startar på Norrbro

Festligheterna startar klockan 12.00 med dansvänlig musik i olika stilar och servering på Norrbro, och fortsätter där under hela dagen och kvällen. Besökarna bjuds på levande wienervals, tango, svensk folkmusik, salsa, pop och dansband, och lite pröva-på-dans och andra överraskningar. DJ:s spelar blandad, dansant musik under dagen och kvällen.

För mer information klicka här


 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter