Jan Svensson med ny skiva!

Här är uppföljaren till Jan Svenssons soloplatta "Ännu en vacker dag" från 2012. Även denna CD går i nostalgins tecken med flera kända melodier. Låtskrivare och författare den här gången är både kända namn som Lasse Holm, Gert Lengstrand och Hasse Carlsson från Flamingokvintetten och mindre kända namn i låten "Tänk om väggarna kunde tala". 

Den låt från plattan som bär titelnamnet, "Österäng", är skriven av Johan Fransson, känd låtskrivare från melodifestivalen. Det är en stillsam, mjuk låt som framför allt är lättlyssnad och lätt att ta till sig. Ett annat spår på plattan är "Valentino", skriven av Lasse Holm och Gert Lengstrand. Den låg etta i två veckor på svensktoppen med Streaplers på 70:talet och kommer nu i en ny fräsch version. 

Andra låtar som finns med är en Ulla Billquist sång "Hur har du det med kärleken idag" från 1945 och "Vi har så mycket att säga varandra" känd från filmen "Kyss henne" från 1940.

 

Provlyssna på skivan nedan och tävla om skivan här på Dansbandssidan.com under länken tävlingar!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter