Radiprofilen Kent Finell avliden!

Expressen.se kan man idag läsa den tråkiga nyheten om att Kent Finell är avliden.

Radiojournalisten och programledaren Kent Finell är död.


Bara några timmar tidigare hade han pratat med sin storebror Ralph Finell, 74, i telefon.  Han var väldigt glad över att den kraftiga värken han haft i kroppen hade släppt, säger Ralph. Det var under natten mot söndagen som Kent Finell plötsligt blev svårt sjuk. När han under söndagen kom in till St Görans sjukhus i Stockholm hade han över 40 graders feber, hög puls, högt blodtryck och var illamående, Sent under tisdagskvällen blev Kent Finell sämre och vid midnatt avled han.Christian på Dansbandssidan.com sörjer en legend som ledde  "Svensktoppen",  i sammanlagt mer än 20 år. 

Vila i frid Kent Finell @---)------www.expressen.se 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter