Dansbandssidan.com sammanfattar sommaren 2013!

Tänkte sammanfatta sommaren 2013 med Dansbandssidan.com. Vilken kanon sommar det har varit med vackert väder och härlig stämning på alla ställen jag har besökt. Jag har varit runt om på turné med Dansbandssidan och gjort lite reportage där jag då tagit bilder, filmat, snackat med dansare och våra dansband. Ekebofestivalen 2013 blev en succé där jag fanns på plats 4/5 Juli. Vackert väder och en del nya band som jag aldrig träffat el lyssnat på "Live" där bland dansbandet Mingos samt The Playtones. Matz Baldhs, Voize, Zlipperz samt Pex And The Boys bjöd upp till kanonstämning under torsdagen och festivalen kunde inte börjat bättre. Under lördagen fanns dansband som Drifters, Sannex, Casanovas, Mingos, Lasse Stefanz samt många fler på plats och denna kväll blev en rekord kväll enligt Ekebo. Dansbandssidan.com återkommer till Ekebofestivalen även 2014 och då hoppas jag vi ses där! Jag har även under sommaren besökt en del dansställen och några av dessa är Björka Loge, Törringelund och Dammstorpsgård. Under sommaren besökte jag Landskronakarnevalen, Helsingborgsfestivalen och Malmöfestivalen, bilder på detta ser ni nedan och filmer från sommaren hittar ni genom att klicka på länken nedan. Den 15/8 firade även Dansbandssidan.com 2 år och detta firades/firas med en mängd trevliga tävlingar som ni hittar under länken tävlingar här på sidan. Jag var även på plats under Malmöfestivalen och delade ut Dansbandspriset 2013 till Titanix, en tävling dom vann här på sidan genom att man röstade på ett antal band som jag nominerat av andledningen att banden ställt upp med skivor som jag sedan tävlat ut här på sidan, detta är ett pris som funnits i 2 år och kommer givetvis att återkomma även under 2014. Tusen tack till alla sponsorer som skänkt vinster till sidan och dessa ser ni under länken sponsorer här på sidan. Ett varmt tack till alla som jag träffat under sommaren, en sommar man sent kommer att glömma. Dansbandssidan.com siktar nu vidare med nya händelser där jag bland annat kommer att vara på plats på "Dansbandsveckan" på Cinderella i februari 2014. 

Tusen tack till er alla som besöker Dansbandssidan.com! Besökare till sidan har ökat mycket under sommaren och jag är mycket glad över att ni väljer att besöka sidan. Även tillströmning till Dansbandssidan.com på Facebook har ökat samt även på Instagram. 

Vid frågor maila dansbandssidan@hotmail.com

Följ sidan även på Instagram

Följ Dansbandssidan.com på Facebook 

Kommande händelser i September: 

Dansbandssidan.com besöker Parken i Halmstad mer information om detta lite längre fram.


Filmer från sommaren hittar ni här

Blandade bilder från sommaren 2013!

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter