Dansbandssidan.com på plats på Malmöfestivalen!

Idag fredag den 16/8 beger sig Dansbandssidan.com in till Malmöfestivalen där Perikles/Titanix bjuder upp till dans med start 19.00. Jag ska även dela ut Dansbandspriset 2013 till Titanix på plats, det har inte passat tidigare att dela ut priset så idag är det alltså dax. För att se vilka dansband som spelar under festivalen så ser ni det här nedan. Hoppas vi ses där / Christian 


Dansbandsmusik på Malmöfestivalen 2013

Fredag 16e  Perikles/Titanix 
Lördag 17e Scotts 
Söndag 18e Sannex 
Måndag 19e Elisas 
Tisdag 20e Casanovas 
Onsdag 21e  Drifters 
Torsdag 22e Date 
Fredag 23e Kindbergs/Callinaz 


Här kan ni förlora er i en vild bugg eller en underbart nära foxtrot till Sveriges bästa dansband. Även i år dansbanan på sin favoritplats Östergatan. Det känns som att den har hittat hem. Hurra! Här ser Etage till att du kan hålla danskrafterna uppe med god mat och dryck. Njut av vackra kvällar med ditt favoritdansband. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter