Christian på Dansbandssidan.com delade ut Dansbandspriset 2013!

Dansbandspriset 2013!


Jag var igår fredag på plats på Malmöfestivalen för att dela ut Dansbandssidans egna pris "Dansbandspriset 2013" 2013 års vinnare blev Titanix mot 21 andra band som deltog i tävlingen. Tävlingen avslutades den 31a maj 2013 och inte förens nu den 16/8 hade jag möjlighet att dela ut priset. Priset bestog av 5000:- ett vackert diplom, T-shirt, godis, samt blommor. Detta är ett pris som jag helt står för ensam och valde att starta 2012! 2012 års vinnare blev Drifters ...Bilder och info om detta under länken Dansbandspriset 2013 här på sidan. Det blev en underbar kväll i Malmö och det var även 1a gången någonsin som jag träffade Titanix. Dom levererade utöver det vanliga denna kväll och jag som inte dansar så ofta tog chansen att dansa 3 danser ikväll. Vilket härligt gäng Titanix är, dom bjuder verkligen på sig själva och är så trevliga. Tusen tack Titanix och tack även till Perikles som stod för musiken denna kväll 16/8 2013 (Malmöfestivalen). Dansbandspriset 2014 kommer att gå igång i oktober/november och vill dansbanden få en chans att bli nominerad så är allt som krävs 1 el 2 cdskivor till Dansbandssidan.com som ja i sin tur tävlar ut på sidan. 


Tack även till Polkapojkarna i Gränna som ställde upp med godis :) 

/ Christian på Dansbandssidan.com 

Tack även till Johanna på tidningen Allas som tog en del av bilderna :) 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter